Een ogenblik geduld a.u.b.

Leer werken met limburg.incijfers.be en volg een online workshop

door Koen Snyers

Wil je leren werken met het online platform limburg.incijfers.be en de achterliggende databank? Volg dan een online workshop in mei.

18 maart 2024


Werk je bij een lokaal bestuur en ben je volop bezig met het maken van een omgevingsanalyse i.f.v. de meerjarenplanning voor de nieuwe legislatuur? Heb je daarbij een veelheid van cijfers nodig en weet je niet goed hoe je die verzamelt en verwerkt? Dan organiseert de dienst Data & Analyse van de provincie Limburg voor jou een online workshop om met het online platform limburg.incijfers.be en de achterliggende databank te leren werken.

Tijdens deze workshop maken we je wegwijs in wat limburg.incijfers.be en de databank voor jou te bieden hebben: nieuwsberichten, kerncijfers over alle thema's in dashboardpagina's, op Limburg toegespitste, inhoudelijke cijferdossiers, online gemeentelijke rapporten over diverse thema's, plus hoe je in de databank gedetailleerde cijfers kan kiezen, samenstellen, opvragen, downloaden en delen met anderen.

Wil je leren beter je weg te vinden in limburg.incijfers.be en de achterliggende databank? Schrijf je dan in voor de online workshop, te volgen via Microsoft Teams, op woensdag 29 mei van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Schrijf je in via het online inschrijfformulier. Je krijgt dan een mail met de bevestiging van je inschrijving.