Een ogenblik geduld a.u.b.

V R A G E N ?

Vind je bepaalde cijfers niet terug? Heb je vragen over Limburg in cijfers? We geven je graag het antwoord ...

Gezondheid

Cijfers over gezondheid zitten op dit ogenblik nog niet in het dashboard, maar wel in de databank provincies.incijfers.be. Surf naar het thema gezondheid in de databank.

Toerisme

Cijfers over toerisme zijn op dit ogenblik niet meer openbaar te raadplegen in het dashboard en de databank. Ben je op zoek naar cijfers of een gemeentelijk rapport over toerisme? Contacteer dan de dienst Data & Analyse van de provincie Limburg via e-mail of telefoon: dataenanalyse@limburg.be of via 011 23 72 35. Heb je meer inhoudelijke vragen over toerismecijfers? Neem dan contact op met het kenniscentrum van Toerisme Limburg via een e-mail naar kenniscentrumtoerisme@limburg.be.

Mobiliteit

Cijfers over mobiliteit zitten op dit ogenblik nog niet in het dashboard, maar wel in de databank provincies.incijfers.be. Surf naar het thema mobiliteit in de databank.

Nog vragen?

Zijn er andere cijfers die je niet terugvindt? Wil je dat we je op weg helpen met je zoektocht naar statistieken via Limburg in cijfers? Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Contacteer dan de dienst Data & Analyse van de provincie Limburg via e-mail of telefoon: dataenanalyse@limburg.be of via 011 23 72 35.