Een ogenblik geduld a.u.b.

Met limburg.incijfers.be on tour in de Limburgse steden en gemeenten

door Koen Snyers

De dienst Data & Analyse van de provincie Limburg trekt dit najaar met het online platform limburg.incijfers.be op pad naar de Limburgse steden en gemeenten. De eerste drie infomomenten in Hasselt, Tongeren en Pelt zijn achter de rug, nu volgt er nog een infomoment in Maasmechelen. Ben jij bij een Limburgs lokaal bestuur actief bezig met planning en opvolging van het lokaal beleid met behulp van cijfers, statistieken en omgevingsanalyses? Meld je dan aan voor dit infomoment.

21 november 2023

Wat mag je verwachten?


Tijdens dit infomoment lichten we toe wat het platform limburg.incijfers.be (en de achterliggende, interprovinciale databank), inclusief al onze producten en serviceverlening, te bieden heeft. Verder gaan we het gesprek aan over jouw ervaringen en noden op het vlak van cijfers, statistieken en omgevingsanalyses. En we stellen de overkoepelende, kwantitatieve omgevingsanalyse voor die kan dienen als input voor een nieuwe, lokale meerjarenplanning.
 

Nog één infomoment in Maasmechelen


We gingen al van start met infomomenten van deze ronde van de Limburgse steden en gemeenten in Hasselt, Tongeren en Pelt. Het werden boeiende momenten van uitwisseling met lokale ambtenaren, die aangenaam verrast waren over de veelheid aan cijfermateriaal in limburg.incijfers.be en ook de kans grepen om hun verdere vragen en wensen kenbaar te maken.

In december volgt nog een infomoment in Maasmechelen: op donderdag 14 december van 9.30 tot 12.00 in de raadzaal van het gemeentehuis, Heirstraat 239.

Ben je er graag bij op dit infomoment? Reserveer dan je plaats via het online inschrijfformulier.

Deelname is gratis. Na aanmelding via het inschrijfformulier ontvang je een bevestingsmail. Op de dag zelf ben je welkom vanaf 9.15 uur, het infomoment start om 9.30 uur.
 

Meer weten?


Heb je vragen? Wil je graag meer info? Neem dan contact op via dataenanalyse@limburg.be of via 011 23 72 35.